Over Ons

Wij zijn AED-Nederland:Reanimatie trainingAED verkooppuntService onderhoudAdviseringen AED

De ambulance hulpverlener die vecht voor meer AED’s

Bartho van der Meer is de man achter AED-Nederland. Je vindt hem niet alleen online: soms staat hij met gillende sirenes achter je. Hij werkt namelijk drie dagen per week als Ambulance Hulpverlener. Tijdens zijn werk zag hij hoe belangrijk het is dat er snel wordt gehandeld bij een hartstilstand. Als er meer mensen een reanimatietraining zouden volgen en meer mensen een AED aan zouden schaffen hebben de patiënten in zijn ambulance een grotere overlevingskans. Bartho: “Ik kan elk middelgroot bedrijf aanraden om een defibrillator te kopen. Eigenlijk kun je het niet maken om het niet te doen. Met een kleine investering red je een leven.”


AED-Nederland

Wij geven (verkoop)advies van merk onafhankelijke AED’s aan VVE’s, particulieren en bedrijven.

AED Verkoop

AED-Nederland verkoopt verschillende AED’s. Voor meer info bezoekt u onze webwinkel of bel: 085 – 007 07 01

Gecertificeerd

AED-Nederland is aangesloten bij de NRR en NIBHV, zo ontvangt u na deelname een geldig deelname certificaat

Trainingen

Wij verzorgen graag trainingen bij u op locatie op een door u vastgestelde dagdeel.

Trainingen AED gebruik en reanimatie

De trainingen van AED Nederland zijn onderscheidend door de persoonlijke ervaring van Bartho. Hij geeft aansprekende en indrukwekkende praktijkvoorbeelden. Bartho weet ook dat het als omstander niet makkelijk is om over te gaan tot reanimatie of het gebruik van een defibrillator. Hij geeft je het vertrouwen om dat wel te doen. Zelf kan hij zich zijn eerste reanimatie nog levendig herinneren. Hij blokkeerde en een collega redde hem op een bijzondere manier. Daarna was hij over zijn koudwatervrees heen. Dat moment gunt hij iedereen. Omdat je er levens mee redt. Of in ieder geval een poging hebt gedaan. Want uit de praktijk weet Bartho dat het schuldgevoel van niets hebben gedaan erger is dan een reanimatie die niet is gelukt. Het gaat erom dat je reanimeert, of dat je een AED gebruikt. Als meer mensen een AED zouden kopen, wordt het levensreddende apparaat ook een stuk minder onbekend en eng. Als het aan AED-Nederland ligt, is een AED straks net zo gewoon als een brandblusser.

Aanschaf van een AED: kleine investering voor een mensenleven

Even een misverstand uit de weg ruimen: de aanschaf van een AED is niet verplicht. Ook niet op plekken waar je dat zou verwachten. In sportscholen bijvoorbeeld. Of bij fysiotherapiepraktijken. Grote bedrijven? Dito. Zelfs als je honderden medewerkers in dienst hebt, is een AED een keuze en geen verplichting. Vreemd want het is voor plekken waar veel mensen komen wel verplicht om de veiligheid en het welzijn van bezoekers en personeelsleden te waarborgen. Met de aanschaf van een of meerdere AED’s voldoe je meteen aan die verplichting.

Excuses om geen AED aan te schaffen

Het meest gehoorde excuus om geen AED aan te schaffen? ‘We zitten vlakbij een ziekenhuis, de ambulance is er zo.’ Wat veel mensen niet weten, is dat die ambulance helemaal niet bij het ziekenhuis is gestationeerd. En dat het dus ook allesbehalve zeker is dat die ambulance op tijd is om in de eerste minuten de noodzakelijke hulp te verlenen. Zelfs als je naast het ziekenhuis woont, is het de moeite waard om een AED aan te schaffen.

0
+
Reanimatietrainingen
0
Geleverde AED's in 2017
0
AED's in onderhoud
0
Klanttevredenheid

Wie we zijn...

Naast het advies en aanschaf van merk onafhankelijke AED’s, geven wij ook de training reanimatie / AED bediener en kunt u bij ons terecht voor andere Eerste Hulp trainingen zoals: BHV, kinder EHBO, Eerste Hulp bij Verkeersongevallen en workshops. Wij geven lessen conform de richtlijnen en certificering van: Het Oranje Kruis – Rode Kruis – Nederlandse Reanimatie Raad en/of NIBHV.

AED Verkoop kwaliteit
95%
Training op locatie
85%
Adviserings gesprekken
75%
Onderhoud service AED
95%

AED NederlandNeem direct contact op
Heeft u een vraag of een opmerking?
Laat het ons weten...
Verzenden