Opleiding Bedrijfshulpverlening (BHV)

Opleiding Bedrijfshulpverlening (BHV)


Algemeen
Goed werkgeverschap betekent een zorgplicht om serieus werk te maken van BHV. Bovendien moet worden voldaan aan de verplichtingen die voortvloeien uit de Arbeidsomstandighedenwet. Uit de praktijk blijkt dat goed opgeleide en getrainde BHV’ers bijdragen aan een snelle hervatting van de activiteiten na bijvoorbeeld een brand.

BHV is gericht op het verlenen van eerste hulp bij ongevallen en calamiteiten, bestrijding van een beginnende brand, ontruimen, beperken van (neven)schade en het waarschuwen van de hulpverleningsdiensten.

Inhoud
– Levensreddend handelen inclusief reanimatie en gebruik AED;
– Het bestrijden van brand;
– Het in noodsituaties alarmeren en evacueren van werknemers (ontruiming);
– Communicatie en afstemming met externe hulpverlenende instanties.

De BHV-taken kunnen uitsluitend naar behoren uitgevoerd worden met voldoende opleiding. Al onze Bedrijfshulpverlening (BHV) Opleidingen worden gegeven door gecertificeerde instructeurs die ook nog affiniteit hebben met de hulpverlening in de praktijk, (brandweer en ambulance). De cursus wordt gegeven op een manier die overeenkomt met de werkelijkheid.

De lessen worden gegeven conform de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad.

Herhalingscursus
Wij adviseren u om minimaal één keer per jaar de opleiding BHV te herhalen, t.z.t wordt u hiervan automatisch op de hoogte gesteld.

Aanmelden of Meer informatie?
Aanmelden of meer informatie ontvangen over de reanimatie training? Neem direct contact met ons op via de contactgegevens (aan de rechterkant) of klik op onderstaande button.

AED Nederland Neem direct contact op
Heeft u een vraag of een opmerking?
Laat het ons weten...
Verzenden